Jätä saaristorakentaminen osaaviin käsiin – palvelemme Sipoossa, Loviisassa, Porvoossa ja Helsingissä

RH-Laiturit Bryggor on saaristorakentamisen kokenut osaaja. Suunnittelemme ja rakennamme saaristoalueille Sipooseen, Loviisaan, Porvooseen ja Helsinkiin uudet omakotitalot, autotallit, kesämökit ja terassit. Suunnittelemme esimerkiksi hiekkarannat ja laiturin sijoitukset ja ruoppaamme rantoja. Saat meiltä myös konsultointiapua erilaisten lupien hakemiseen.

Saaristokuvake

Omakotitalot ja muut rakennukset laadukkaasti

Rakennamme erilaisia uudisrakennuksia Suomenlahden rannikolla. Toteutamme esimerkiksi omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot niin rantaviivaan kuin saaristokohteisiinkin. Olemme myös osaava saneeraustöiden toteuttaja sekä saaristo- että kaupunkiolosuhteissa. Voit kysyä siis apuamme saneerauksiin myös kaupunkikodissasi.

 

Teemme myös urakkana alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Meiltä onnistuvat kaikki rakentamiseen liittyvät työt. Voimme huolehtia koko rakennusprojektista tai ottaa vain jonkin osaprojektin hoitaaksemme.

 

Meiltä saat osaavan, saaristo-olosuhteet tuntevan rakentajan palvelua ja korkealaatuista työnjälkeä. 

Saaristorakentamisen suunnittelupalvelut kattavasti

Meiltä saat kattavasti saaristorakentamiseen liittyviä suunnittelupalveluita liittyen erikokoisiin ranta-alueisiin, laitureihin, satamiin ja kiinteistöihin. Suoritamme myös erilaisia sedimenttikokeita ruoppauksia ja muuta maankäyttöä varten.

 

Rantasuunnitteluun kuuluvat esimerkiksi:

  • hiekkarannat

  • rantavallit

  • laiturinsijoitukset

  • aallonmurtajat.

Suunnittelemme ympäristöön parhaiten istuvat laiturit, venerampit ja kokonaiset venesatamat. Teemme myös isompien kokonaisprojektien suunnittelua. Tarjoamme lisäksi neuvontaa lupa-asioissa, jotka liittyvät esimerkiksi ruoppauksiin, laitureihin, satamiin tai rakennuslupiin.

 

Lue lisää laiturirakentamisesta!

Laiturit