Laiturin rakentaminen kestävästi – palvelemme Sipoosta käsin

Uuden laiturin rakentaminen edellyttää hyvää suunnittelua. Kestävä ratkaisu huomioi rannan, sen sijainnin ja eri vuodenajat. Me autamme sinua suunnittelemaan ja valitsemaan sopivan laituriratkaisun ja rakennamme sinulle kestävän ja tyylikkään laiturin. Palvelemme Sipoon, Loviisan, Porvoon ja Helsingin alueella.

Laiturikuvake

Kiinteät laiturit

Kiinteän laiturin ydin on betonia ja julkisivu laudoitettu. Rakennamme kiinteät laiturit paikan päällä maastoa ja pohjaa mukaillen. Toteutamme laiturit koosta riippumatta asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Käymme aina paikan päällä tutkimassa ympäristön ennen varsinaisen suunnittelutyön aloittamista, jotta laiturista tulee varmasti sopiva.

Venesatamat

Toteutamme yksittäisten laitureiden lisäksi kokonaiset venesatamat. Avullamme löydät sopivan ratkaisun useammankin veneen tarpeisiin ja erilaisiin olosuhteisiin.

 

Rakennamme kiinteät venesatamat paikan päällä, sillä vain siten pystymme rakentamaan käyttötarkoitukseen ja ympäristöön parhaiten soveltuvan ratkaisun. Ennen rakennusprojektin aloittamista teemme tutustumis- ja suunnittelukäynnin paikan päälle.

Laiturikuvake

Ponttonilaiturit

Etsitkö ponttoneiden päällä lepäävää ja aaltoja mukailevaa laituria? Toimitamme ponttonilaiturit suoraan tehtaalta Sipoosta. Toimitamme halutessasi laiturin lähimpään satamaan tai tarpeen vaatiessa lopulliseen paikkaansa. Vaihtoehtoisesti voit hoitaa ponttonilaiturin kuljetuksen itse.

 

Tarjoamme myös ponttonilaitureiden asennusta. Meiltä löytyy laitureita sekä muovi- että betonirakenteisina. Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista laituri- ja toimitusvaihtoehdoista.

Yhteystiedot